Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nőhetnek még a melleim?

Never give up kérdése:

Nőhetnek még a melleim?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy 17 éves lány vagyok akinek kis mellei vannak . Focizok profi szinten. Barátnőim azt mondják sporttal ez jár meg még nőhet .. De végig nézek a korosztályomban és kb mindenkinek nagyobb a melle mint nekem ami engem nagyon zavar de a focit nem akarom abbahagyni mert nem tudom imadom.. tehetsegem is meg van hozza . De akkor nem marad más választásom mint a plasztikai műtét? azt sem akarok .. valaki valami jo otletet?
2018. júl. 14. 13:21
 1/4 anonim válasza:
45%
Magyarországon nincs is profizmus.
2018. júl. 14. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
A nagy csöcs össze-vissza lengedezik, ami komoly erőket ébreszt, szóval ha fizikai szinten nézzük, akkor pont, hogy előnyösebb a kis mell.
2018. júl. 14. 20:37
 3/4 anonim válasza:
100%
Mekkora melltartót hordasz? Amúgy meg semmi baj a kis mellel, kényelmesebb mint a nagy, szexibb is és focinál amúgy sem annyira előnyös ha nagy a melled. Meg más sportnál se nagyon :)
2018. júl. 15. 02:02
 4/4 anonim ***** válasza:
miért kéne plasztik csűcs? a kis mellek is ugyan olyan szépek mint a nagyok
2018. júl. 15. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!