Bukott valaki a Belgákon? Vagy csak én voltam olyan hülye, hogy mertem bízni bennük? Szerintem szánalmasan játszottak, egy világ dőlt össze bennem. Többet vártam volna, az EB óta nagyon bejöttek.
A franciák a világ legjobb játékosai..
Megaláznak mindenkit.
Ha annyira defenzív taktika lett volna akkor nem uralták volna az egész pályát a franciák 70 percen keresztül
,,de nem tudom miert ervenytelenitene azt amit leirtam"
Erre a részre vonatkozott:
,,Ket olyan csapat merkozne a vb trofeart, akik goljaik jo reszet pontrugas utan szerzik, az edzojuk filozofiaja lebutitani a jatekot oda, h az-az egy-egy pontrugas, vagy a 2-3 tamadomnak adott nagyobb szabadsag meghozza a gyoztes golt, mi pedig ne kapjunk, ne hibazzunk."
Egyébként meg 6 év alatt felépített majdnem hogy a sírból egy EB döntős, VB döntős csapatot..
Miből gondolod hogy a klubfociban sorban iskoláznák le? :D
Bizonyított eleget klubedzőként is (bl döntő), és nem tudom miért gondolod azt hogy az idővel megkopott, az eredménysora semmivel nem lett gyengébb.
Másrészt Didier filozófiájának köszönhető az, hogy "elég ennyi" a győzelemnhez, ha megnézed a 2016-os EB-n mi volt? Ott is 4 gólt lőttek a franciák 3 csoportmeccs alatt, ebből 2-t a 90. perc után (!) 1-et a 89.-ben, látszólag szenvedtek az egész EB alatt mégis a döntőbe jutottak
Klubfociban meg jó hogy nem lehet ezt megcsinálni mikor 40-50 meccsek vannak egy évben, ott a kicsik nyilván nem tesznek meg mindent a nagyok ellen..
,,mar martinez is ugyanigy jutott tovabb a brazilokkal szemben""
Szóval az ellentámadás olcsó trükk? ...
Az első félidőben lefocizták a brazilokat, a 2. félidőben nagyon nyomtak a brazilok de az utolsó 10 percben volt 2 ziccere belgiumnak, ha csak a konkrét ziccerek számát nézzük akkor a belgák sokkal jobbak voltak mint a brazilok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!