Kiestek a Brazilok, vélemények?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 21:56
11/15 anonim válasza:
Én nem szurkolok senkinek és igen, a magyar-portugál EB meccsen is elismertem, hogy 2 szerencsés magyar góllal lett X. A belgák nyertek, továbbjutottak, így van, viszont felesleges megérdemeltnek nevezni meg jobbnak beállítani őket, egyszerűen csak szerencséjük volt ezen a meccsen.
12/15 A kérdező kommentje:
Lukaku lessz az New Neymar.
2018. júl. 7. 11:52
13/15 anonim válasza:
#11: Azért, ha egy Brazíliat így visszavet egy öngól, akkor nem kár értük. 80 percük volt a javukra fordítani a meccset...
14/15 anonim válasza:
"nem szurkolok senkinek és igen, a magyar-portugál EB meccsen is elismertem, hogy 2 szerencsés magyar góllal lett X"
és a végén majdnem ott volt a 4. "szerencsés" találatunk is (elek kapufája) szóval inkább portugália szerencsés,hogy nem vertük ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!