Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nem tiltják el a műesése...

Miért nem tiltják el a műeséseket produkáló focistákat a focitól X ideig?

Figyelt kérdés
Biztos leszoknának róla a többiek is, ha keményebb büntetés járna az Oscar díjas alakításokért.

2018. júl. 5. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván sok oka van:

-egy műesés nem olyan kaliberű dolog, mint amikért eltiltás jár

-egy eltiltásnak viszonylag nagy gazdasági következménye van egy profi klubnál, illetve a meccsek eredményét is befolyásolná

-a nézők szeretik a "balhét", tehát ha van műesés, van néző. Igen, vannak valódi focirajongók, akik egy tisztességes, szabályos küzdelmet szeretnének látni, de kisebbségben, ugyanis az emberek nagyrése a "balhé" miatt nézi, tehát bizonyos szinten a médiának érdeke a színészkedés.

2018. júl. 6. 08:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem teljesen értek egyet.

Ha tudják, hogy eltiltás jár érte, akkor nem fognak színészkedni. Ennyi.

Azt meg nem gondolnám, hogy ezek a műbalhék miatt nézik a focit. Azért szerencsére kevés van ezekből.

2018. júl. 6. 08:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanezt gondlom, mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Elképesztően gusztustalan és szánalmas, amit egyesek leművelnek, gondolok itt Neymarra vagy Ronaldóra. Két pipogya majom, akikre ha ránézel is összeesnek, de utána rögtön jobban lesznek. Nyilván ezeknek a majmoknak nagy a rajongótáboruk, így a FIFA pénzügyi érdekei miatt a bírók nem merik őket kiállítani sem akkor ha durván szabálytalankodnak (lásd Ronaldot az irániak ellen), sem ha három percenként nyújtanak Osca-rdíjas alakítást, mint az a Neymar nevű Primadonna. Én mindkettőt eltiltanám örök időkre, de legalábbis pár évre, szebb lenne nélkülük a sportág. A három nagy "sztár" közül egyedül Messi az akinek nem a szimulálásból meg reklamálásból áll a játéka.
2018. júl. 6. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!