A brazil válogatott miért van ennyire magasra értékelve?
hogy jön ide a magyar válogatott? nem ez a téma 1
2 nem miattunk nem jutott ki, szóval max a játékosok ne fikázzanak senkit.
Te mióta nézel futballt? Nem sértésből, de a braziloknak van a második legjobb kerete a világon (francia után).
Igen, eléggé szenvedtek eddig de ez kb a torna összes esélyesére igaz (franciákra, belgák is alig nyertek japán ellen, a többiek meg már ki is estek)
Neymar meg egy alattomos, undorító féreg, de a világ egyik legjobb játékosa.. És fog aranylabdát nyerni, ez egyértelmű.
A 7-1-nek meg mi köze van ehhez? Abból a kezdőből egyetlen játékos van most is a kezdőben, ő meg a posztján a világ legjobbja (marcelo). + még neymar, silva de ők eltiltottak/sérültek voltak és nem játszottak 4 éve, a csapat többi része meg teljesen kicserélődött.
A fő esélyesek meg a franciák szerintem (de ami engem zavar személy szerint az az, hogy a belgákat senki nem mondja még csak esélyesnek sem holott szerintem ők a legfőbb esélyesek a győzelemre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!