Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kirúgásnál szabad még alkalmaz...

Kirúgásnál szabad még alkalmazni a kézben tartott labdát?

Figyelt kérdés
Mostanában nem látok olyat.
2018. júl. 3. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mikor lehetett kézből játékba hozni a labdát?
2018. júl. 3. 22:56
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Előző válaszolónak: Ne mondd már hogy nem láttál még olyat hogy a kapus odadobja messzire a csapattársa elé a labdát. Lehet kézzel játékba hozni a labdát. És nem csak a kapusnak szabad, van egy olyan dolog, amit bedobásnak hívnak, azt mezőnyjátékos végzi és kézzel hozza játékba a labdát.
2018. júl. 3. 23:06
 3/11 anonim ***** válasza:

De az nem kirúgás, hanem egy lövést fogott meg például.

Kirúgásnak szerintem csak az nevezhető, amikor a labda az alapvonalon ment ki, s utána hozza játékba a kapus.

2018. júl. 3. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Pedig kirúgasnál lehetett és szerintem, most is lehet. Inkabb azert nem alkalmazzák talan, mert allított labdat, pontosabban tudnak "emberhez" rúgni.
2018. júl. 3. 23:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Oh, lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam. Igen, van az "odagurítás" is. Én arra gondoltam, amikor megfogod az egyik, vagy mindkét kezedben a labdát és jól alárúgsz. Így hatalmasat lehet repíteni. Vagy ilyen csak a gyerekeknek szabad? Felnőttek esetében már ciki? Tehát egy felnőtt kapusnak illik a földre felrúgni a labdát?
2018. júl. 3. 23:35
 6/11 A kérdező kommentje:
*földről
2018. júl. 3. 23:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na, van is itt egy videó a kirúgasokról: [link]
2018. júl. 3. 23:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos volt a videó, már kezdtem azt hinni, hogy eltörölték a "kezeslábast". 😃, mert a vb-n most nem láttam.
2018. júl. 3. 23:49
 9/11 anonim ***** válasza:
63%

Valaki mutasson már példát arra, hogy a kirúgást kézzel is el lehet végezni!

Pedig mostani meccseken is számtalan olyan eset van, hogy a kapus felveszi a labdát, elsétál vele a tizenhatosig, és egy hatalmasat belerúg.

Nem is értem, hogy nem veszed észre kérdező!

2018. júl. 4. 00:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Szombaton csatlakoztam be, majd akkor meglesem. ☺
2018. júl. 4. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!