Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van annyi futball...

Miért van annyi futball fanatikus? Akik még verekednek is a saját csapatukért.

Figyelt kérdés
Tehát ez abszolút hülyeség, mert olyan hogy klubhűség nincs! Még Zidane is volt Realos is és Barcás is, holott ez két rivalizáló klub. Tehát a klubhűséget még a saját focisták se tartják be, oda mennek, ahol többet fizetnek (pl: Roberto Carlos). A legnagyobb retardáltság az, hogy még verekések is törnek ki ilyenek miatt, netán meggyilkolnak vkit... Az agyam eldobom...

2018. júl. 2. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Én sem értem ugyan, de azért van klubhűség, legalábbis a szurkolók között.
2018. júl. 2. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, a verekedő, törő- zúzó "szurkolók" számára, valószínűleg mellekes dolog a futball.
2018. júl. 2. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Vannak olyan apák akik ha a családjukról van szó, képesek keményen odacsapni. Az igazi szurkolóknak a saját csapatuk szeretete mindenek felett áll, és a provokátorokat helyre teszik. Egyébként semmi baj egy kis bunyóval, még egészséges is.
2018. júl. 2. 22:23
 4/6 A kérdező kommentje:
oké, jó hozzászólások, de továbbra sincs értelme védeni az olyan klubokat, amiknek a saját (legendás) játékosai se tartják be az aranyszabályt... Az apa hogy védi a családját az jogos és logikus is egyben, nem mint ez...
2018. júl. 2. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt senki sem olvasta el a kérdést?

Zidane sohasem játszott a Barcelonaban, akiről te gondolsz, az Figo, ő igazolt Barcelonaból a Real Madridba.

Amúgy ez az egész hogy jutott eszedbe?

2 éve Franciaországban óriási balhék voltak, most pedig nagybetűs rend van. Pedig az orosz huligánoknál nem sok rosszabb van.

Érdekes módon, Oroszországban tudnak rendet tartani.

2018. júl. 2. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsó: igen, őrá gondoltam, de nem vagyok nagy focirajongó, így félre is írtam... Én csupán az értelmét keresem az ultrák verekedéseiben...
2018. júl. 3. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!