Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha az Európai Unió egyesülne,...

Ha az Európai Unió egyesülne, és indítana egy csapatot a VB-re, akkor kik lennének benne?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy kiket küldenél ki??? Csak EU-s országok közül, szóval Svájcot, Szerbiát stb. hanyagoljátok.

Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, stb.

Azok is, akik sérültek, és legyen a csapatban védő is (tudom, hogy hülye kérdés, csak kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre)!

2010. jún. 17. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Slota,Sárközy,Orbán csatárhármassal indítanék!Két roma meg 1 magyargyűlölő csak rúg 1 gólt!
2010. jún. 17. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:

ez nagyon jó kérdés :)

csak az a baj hogy a spanyol, angol, olasz és német ligából kerülnének ki a játékosok

most sorolhatnánk itt a legjobbakat: Rooney, Puyol, C. Ronaldo, stb., de nincs értelme

2010. jún. 17. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Csatár: Rooney

Középálya: Carrick,Scholes,Hargreaves

Védősor:Vidic,Evra,Ferdinand,Evans

Kapus: Van der sar

Mindenkit megvernének a VB- :D

2010. jún. 18. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Vidics hogy a fa52omba kerülne be te barom értelmezd a kérdést te sz@rházi elmeroggyant
2010. júl. 12. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!