Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A németek miért voltak ilyen...

A németek miért voltak ilyen bénák?

Figyelt kérdés

2018. jún. 27. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert sokat képzeltek magukról.
2018. jún. 27. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Teljesen igazad van. Ebben az évben növekedett 1 millióval az ország lakossága. Miért nem tettek be egy szírt?
2018. jún. 27. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Bejött Soros terve !
2018. jún. 27. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Úgy tűnik, hogy "hagyomanytisztelők". Ez mar egymas utan a 3. olyan vb, ahol a címvédő, a csoportjából sem jut tovább.
2018. jún. 27. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem ők voltak (annyira) bénák, hanem Dél-Korea sokkal jobb volt, nem akart utolsó lenni. Sokkal jobban játszottak, mint eddig a csoportmérkőzésen. Attól még a Németek tényleg nagyon nagyra gondolják magukat, külőnben a flegma Neuer nem ment volna előre, és így Nem Biztos, hogy 2-0 lett volna. Furcsa lesz, hogy nem lesznek ott, de legalább a többi csapatnak nagyobb esélye lesz.

L

2018. jún. 28. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
#5: Nem hiszem, hogy Neuer részéről ez flegmaság volt. Nem igazán volt vesztenivalójuk ezzel. Az egyetlen hangyaf...nyi esélyük az maradt 0-1 után, hogy par perc alatt rúgnak két gólt. Ehelyett lett 0-2, de ez màr nem osztott, nem szorzott.
2018. jún. 28. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Németorszàgban élek. Nagy kuss van most. Oyan szànalmas a nemzeti zàszlós gumicukor, paradicsom is színezve van a sok reklàm, ami a Mannschaft körül forgott. Kívàncsi vagyok azt sok vackot, amit előàllítottak ki veszi meg. Tegnap óta a kutyànak sem kell. Ma leàrazott focis zoknit vettem a kezembe egy üzletben, mosolyogtam rajta. Egy középkorú férfivel összenéztem. Olvasni tudtam a szeméből. Remélem egy 20 évre hàtérbe szorul a német foci.

Lehet, hogy bunkósàg, de kicsit fàj, hogy mi magyarok ekkora sikerben nem részesültünk soha, mint a németek.

2018. jún. 28. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!