Nem ők voltak (annyira) bénák, hanem Dél-Korea sokkal jobb volt, nem akart utolsó lenni. Sokkal jobban játszottak, mint eddig a csoportmérkőzésen. Attól még a Németek tényleg nagyon nagyra gondolják magukat, külőnben a flegma Neuer nem ment volna előre, és így Nem Biztos, hogy 2-0 lett volna. Furcsa lesz, hogy nem lesznek ott, de legalább a többi csapatnak nagyobb esélye lesz.
L
Németorszàgban élek. Nagy kuss van most. Oyan szànalmas a nemzeti zàszlós gumicukor, paradicsom is színezve van a sok reklàm, ami a Mannschaft körül forgott. Kívàncsi vagyok azt sok vackot, amit előàllítottak ki veszi meg. Tegnap óta a kutyànak sem kell. Ma leàrazott focis zoknit vettem a kezembe egy üzletben, mosolyogtam rajta. Egy középkorú férfivel összenéztem. Olvasni tudtam a szeméből. Remélem egy 20 évre hàtérbe szorul a német foci.
Lehet, hogy bunkósàg, de kicsit fàj, hogy mi magyarok ekkora sikerben nem részesültünk soha, mint a németek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!