Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kiestek a németek, vélemények?

Kiestek a németek, vélemények?

Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasan gyengék voltak
2018. jún. 27. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha azt nézzük, amit ezen a VB-n produkáltak, akkor megérdemelték, mondom ezt úgy, hogy egyébként nekik szurkoltam volna.
2018. jún. 27. 18:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Szép volt Németország!!!! Ja, nem...XD
2018. jún. 27. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Ők már nyertek eleget, most nyerjen más. Tényleg elég gyatra teljesítményt nyújtottak az összes meccsen.
2018. jún. 27. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Vegülis, "tettek érte". Megerdemelten estek ki.
2018. jún. 27. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk, csak követték a "sormintat". Negy eve a spanyolok, 8 eve meg az olaszok, szinten cimvédőként búcsúztak, mar a csoportkör után.
2018. jún. 27. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
A legszebb öröm a kàröröm. Megérdemelték, gyatra volt a teljesítményük. Új a csapat,bàr àllítólag jól felkészültek, összecsiszolódtak. Végre àtíródik a foci történelem.
2018. jún. 28. 04:21
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Habár nekik szurkoltam, és az elmúlt években őket tartottam a világ legjobbjának, az elmúlt 3 meccses teljesítményüket elnézve teljesen megérdemelten estek ki. Aki egy ilyen kecskepásztor Dél-Koreát nem tud legyőzni 8 góllal minimum, hát még ha ki is kap tőlük, annak nincs helye a VB-n. Az amúgy nem túl erős svédeknek sem okoztak gondot. Innentől én Horvátországnak drukkolok, na meg annak hogy az Oscar-díjas nagyarcú Ronaldo, a primadonna Neymar meg a túlsztárolt Messi csapatai minél hamarabb kihulljanak.
2018. jún. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!