Mire lehet vélni Loris Karius tegnapi teljesítményét?
Egyszerűen hihetetlen, hogy nem is csak egy potyát kapott, hanem kettőt, de nem is kicsiket.
Ez a nyomásra vezethető vissza vagy mégis mire?
Egy ilyen fontos meccs, és két ekkora hiba után mi lesz vele?
Ez örökre rányomja a bélyeget a karrierjére?
Hagyjuk, valószínű a nyomás, de aki nem bírja a stresszt, az ne jelentkezzen a döntőbe kapusnak/játékosnak.
Ez elég nagy hiba volt, gyakorlatilag miatta kapott ki a Pool.
Én kicsit se sajnálom,se Kariust, se a Liverpoolt.Kariusnak nem ez volt az első ilyen meccse ahol potyázik,de hát ha Klopp ilyen hülye hogy ilyen kapust rak be....A Liverpoolt meg annyira se tudom sajnálni,egy nagy sz@r az a csapat,kizárolag Salah-nak köszönhetik hogy eljutottak a döntőbe.Meg is látszott rajtuk hogy nincs a pályán,találtak egy gólt és ennyi.A Madrid teljesen megérdemelten nyert,igazságtalan is lett volna ha a Liverpool nyert volna,nem nagyon tudom sokra értékelni az olyan csapatokat amelyek egy játékosra építenek.
Szóval nem lepet meg Kariusnak a bénázása,illetve hogy a Liverpool Salah nélkül semmit nem ér....
Máskor is követett már el ekkora hibákat?
Most csak kimondottam ezért a kettőért szerintem még nem lehet rossznak nevezni, vagy rásütni, hogy jobb ha abbahagyja stb.
Tény, hogy Salah-nak sokat köszönhetnek, de egy fecske nem csinál nyarat. Szerintem a döntőig, hogy eljutottak ugyanúgy szükség volt az egész csapatra.
Szerintem meg pont hogy maradni fog a Poolban. Nem egy világklasszis kapus, de stabil volt egész szezonban, 1 meccsen kijött rajta, ez pont a BL döntő volt amihez hozzátett még a nyomás is a tét miatt. De az egész BL alatt elődöntőben is stabilan, jól védett.
Ter Stegen is hibázott hatalmasakat, (bár nem ilyen nagy téttel bíró meccsen), mégis megadta neki a lehetőséget a Barca, aztán most meg szárnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!