Miért olyan nagydarabok a teniszezőnők?
Figyelt kérdés
Nem tisztem kritizálni őket, imádom a teniszt, szimplán az oka érdekel. Az összes úgy néz ki, mint akik napi 3-4 órát edzenek a konditeremben, de a kajára nem figyelnek oda.
Amikor kondiztam, de a stressztől nem tudtam odafigyelni a kajára és feljött pár kiló, én is hasonló alkattal rendelkzetem (persze nem voltam olyan izmos, mint ők).
2018. máj. 27. 08:01
1/3 anonim válasza:
Dagadt teniszes nincs magas szinten.
Erő pedig kell.
A szálkásítás viszont nem feltétel. De azért eléggé sok kicsi teniszes van, max a tv-be tűnnek nagydarabnak.
2/3 A kérdező kommentje:
nem dagadt teniszesek, hanem nagydarabok. szóval egyrészt nagyon izmosak, másrészt van rajtuk háj is.
2018. máj. 27. 09:29
3/3 Andizsuzsi válasza:
"Az összes úgy néz ki"
Simona Halep
Garbine Muguruza
Wozniacki
Karolína Plísková
Venus Williams
Jelina Szvitolina
Jelena Ostapenko
Caroline Garcia
Melyikük nagydarab?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!