Hogyan lehetnék eredményes labdarúgó Magyarországon?
16 éves vagyok, kb 5-6 évet fociztam, manapság már nem focizok mert a csapatban úgymond nincs összhangom:D, nem szeretek ott játszani, és akármit mondtok ez igenis számít.
Gyors vagyok, jól rúgok, cselek mennek dee alap/közép szinten. Esetleg írhattok ötleteket mik a jó gyakorlatok, videókat küldhettek, stb. És az is érdekel, hogy hogyan kezdjem el ezt az egészet. Hova/milyen csapatba menjek ahol van esély arra, hogy valaki "felfedez" vagy ilyesmi. Komoly, értelmes válaszokat várok. Köszönöm.
Köszönöm ezt az értelmes és komoly választ.
Remélem neked összejön az, amit szeretnél, és csinálhatod azt amit szeretsz.:)
Köszönöm. Ez már sokat jelentett nekem látod.:)
Még jöhetnek válaszok nyugodtan.
Itt Magyarországon akarok érvényesülni.
Egy faluban fociztam mindig, itt ahol élek, Nagyrábé SE.
És innen nem látok rá esélyt, hogy valaki felfigyeljen rám. Oké, mentünk ide-oda meccsekre, de nem olyan ez. Szóval valahol ott szeretném elkezdeni ahol van esély arra, hogy még előrébb jussak.
Az a baj, hogy Magyarországon nincsenek tehetsegkutatok. Illetve nehany klub már probalkozott ezzel, amolyan PR céllal, hogy egy korábbi játékosát elküldte a hataron tuli helyekre, hogy fiatal jatekosokat nezzen a klubnak (pl.: néhány éve a Fradi ifj. Albert Flóriánt bízta meg ezzel), de ennek mindig az a vége, hogy csak a burzsujcsemetéket viszik el.
Itt nálunk inkább a menedzserek szamitanak tehetsegkutatoknak, de ők sajnos csak az akadémiákat járják nem a megyei osztalyokat.
16 éves vagyok, kb 5-6 évet fociztam, manapság már nem focizok mert a csapatban úgymond nincs összhangom:D,
Sajnálom hogy ezt írom de NB1-es szintű focista már kb kizárt hogy lesz belőled, ha nagy tehetség vagy NB2-3 esetleg, de akkor nagyon gyorsan kell elmenni egy nagyon jó akadémiára ahol tudsz fejlődni.
Teljesen mindegy kb hogy milyen csapathoz mész, csak komoly legyen, ne Megye 3-as csapatokhoz jelentkezz.
Esetleg kimehetsz ny-európába, de kétlem hogy ilyen komolyan vennéd a dolgod, + 90% hogy elküldenének kb még az osztrák 4.-osztályból is ha sosem fociztál komolyabban.
Persze ami nagy kérdés, hogy az az 5-6 év focizás az milyen szintű volt? Milyen csapatban fociztál eddig? Mert nagyon nem mindegy hogy megye vagy nb szintű 5-6 éves tapasztalatod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!