Mikor lesz vége ennek a foci izének ami most megy?
Konkrétan elegem van már belőle, hogy akármilyen hírportálon, újságban, terméken a boltban, stb. csak a focit látom, meddig kell még kibírnom? Biztos nagyon érdekes sport amúgy a foci..
Ja nem.
BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
tévedtem, ez a vébé zseniális hála az afrikaiaknak :D
Tudod a Vb-t csak a melegek NEM nézik.
Hajrá TORRES
de..a melegek is nézik...példa rá az előző válaszoló...
Mi a jó abban, hogy 22debil rohangál egy kis sz@r labda után?? Nem történik benne semmi...félóránként begurul a kapuba...nagy cucc.
Forma1be legalább karambolok, kocsizúzások szoktak lenni:D
ui.: nem tudom, hogy függ össze a melegség a foci nézésével, de az előttem válaszoló szexuálterapeuták, akik eldöntik, hogy ki b.zi-ki nem, biztos tudják.
ui2.: én boxolok 10 éve...szerintem férfiasabb sport, mint a szemöldökszedő-cristiano-ronaldo nézése.
Én se bírom a focit, de nem értem miért kell hisztizni. Szerintem mondjuk a Forma1 rosszabb :)
Azért van mindenütt a foci, mert ezzel tudnak mindent eladni (legalábbis ez a logika)
Régebben minden sza.rra Pokémont raktak, mert az volt a népszerű a gyerekeknél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!