Argentína - Nigéria Kinek szurkoltok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 17:10
1/12 anonim válasza:
Argentina, de mivel Milito nem játszik és se Zanettit se Cambiassot nem vitték annyira nem...
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az argentinoknak van esélyük a továbbjutásra.
2010. jún. 12. 17:14
3/12 anonim válasza:
Én kb egyiknek sem. Csak jó meccset szeretnék látni.
Amúgy engem egy kicsit zavar ez a méhraj zsongás az egész meccs alatt.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, picit tényleg zavaró, de el lehet viselni, ha nem figyelünk oda rá.
Mellesleg mondták, hogy nekik ez adja a meccshez a hangulatot. Szóval gondolom ők már nagyon hozzá vannak szokva.
Most nekünk is meg kell szoknunk. :)
2010. jún. 12. 17:18
5/12 anonim válasza:
Argentína!
3-2-re tippeltem meccs előtt, de látom nem lesz annyi... Nem baj, így is jó :D
7/12 anonim válasza:
Argentína,de elég unalmas a meccs :))
valami izgibb kéne!
8/12 anonim válasza:
Unalmas? Szerintem elég jó meccs, legalábbis a Dél-Korea Görögországhoz viszonyítva.
9/12 A kérdező kommentje:
Nyertek az argentinok! :D
Szerintem sem volt unalmas! Bár elég gyengén játszottak magukhoz képest, de én bízom bennük!
2010. jún. 12. 18:15
10/12 anonim válasza:
én arra számítottam, hogy az argentín-nigériai meccset a brazilok nyerik meg. de tényleg rosszul játszottak magukhoz képest... Messi elég gyengén játszott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!