Nektek mi a velemenyetek a Real-Juve mecsrol? Szerintetek is kamu volt a 11 es?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 12. 20:51
1/13 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy nem kedvelem a Realt, szerintem 11- es volt. Az más kérdés, hogy ilyenkor sok bíró inkább nem fújja be, mert nem akarja "eldönteni" a továbbjutást.
2/13 anonim válasza:
Egyébként érdekes, hogy Del Piero nem éttett egyet Buffonnal és inkább a játékvezetőt "védi meg". Pedig 18 évig játszott a Juventusban...
4/13 A kérdező kommentje:
En igazabol ugy gondolom ha nincs az a 11 es akkor a Juventus jut tovabb
2018. ápr. 14. 20:47
5/13 anonim válasza:
#4: Lehet, bar ezt azért tudni nem lehet. Viszont, ha 11- es, akkor 11- es, be kell fújni. Persze, azt is tudom, hogy nem mindig van így és éppen ez a baj.
6/13 anonim válasza:
Egyébként abban is biztos vagyok, hogy ha a Real kapuja előtt van az eset, Buffonnéknak is egészen más lenne a véleményük arról, hogy "jár-e" a 11-es, vagy nem. Meg persze a Real játékosainak is.
7/13 A kérdező kommentje:
Meg szerintem Buffon kiallitasa is folosleges volt
2018. ápr. 15. 17:27
8/13 anonim válasza:
Ezzel viszont végképp nem értek egyet. Buffon olyan szinten "kivetkőzött magából", hogy ki kellet állítani.
9/13 anonim válasza:
Én inkább Buffont nem értem. Oké, dolgozik az adrenalin meg az indulatok, de kitől várható el, hogy uralkodni tudjon magán, ha nem egy ilyen "veterántól"? Ráadásul az ő rutinjával azért végképp tudnia kellett, hogy semmi értelme annak amit csinál. Annyit ért el, hogy helyette, a cserekapus állhatott be, gyakorlatilag a kispadról, hogy megpróbálja kivédeni Ronaldo 11- esét...
10/13 A kérdező kommentje:
En meg mindig azon az allasponton vagyok hogy a Juve jutott volna tovabb ha nincs a 11 es
2018. ápr. 16. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!