Van fehér játékos a Francia válogatottban?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 20:58
3/14 anonim válasza:
én láttam 2-t a himnusz alatt:)
4/14 anonim válasza:
Toulalan,Ribery,Gourcuff,Lloris,
6/14 anonim válasza:
Értem a kérdést...;)
Tényleg elég fura,hogy egy európai ország nemzeti csapatának kezdő 11-ben 6-7 szinesbőrű játékos is van,de mi a gond ezzel?Franciaországban amúgy is nagyon sok színesbőrű ember él (a sok egykori afrikai gyarmat,ugye).
Néhány Gallast,Henry-t meg Govou-t a magyar válogatottban is szívesen üdvözölnék.Akkor talán még 2672 előtt lenne némi esélyünk kijutni egy VB-re...
7/14 A kérdező kommentje:
21:10:Hát azért ők sem mind echte Franciák :).
09:14:Azzal,hogy van egy két fekete a válogatottban semmi bajom nincs,elvégre Franciaország nagyon színes etnikai összetételű ország,de az azért mégis szégyen,hogy ezek egy európai országot képviselnek.Nézd meg például a ott is a lakosság 10%-a Europid,mégsem látsz egyet sem a válogatottban.
2010. jún. 12. 11:07
8/14 A kérdező kommentje:
Nézd meg pldául a dél afrikai köztársaságot.
2010. jún. 12. 11:08
9/14 anonim válasza:
Miért lenne ez szégyen? :D Dél-Afrikai válogatottban van egy bizonyos Booth nevű játékos, gyönyörű fehér srác.
10/14 A kérdező kommentje:
ma 11:37:Bárhogy is nézem én eléggé szégyelném magam ha a Magyar válogatott csupa cigányból állna.Na nem azért mintha Torghellé-ék sokkal jobbak lennének,de legalább Magyarok.
2010. jún. 12. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!