Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Dedikált Vasas zászló egy...

Dedikált Vasas zászló egy meccs emlékére. Mennyit érhet, kik írták alá? Valaki meg tudná írni?

Figyelt kérdés

A vaterán láttam egy régi dedikált Vasas zászlót, érdekes darabnak tűnik, főleg hogy ismerek pár rajongót, és hát szóval így az aláírók nevei alapján jó árat mondtak :)

Itt a link, képek:

[link]

Az eladó szerint, illetve amit a képekből ki tudtam venni, ők írták alá: Szőke István, Lakinger Lajos, Várady Ottó, Mészáros Ferenc, Müller Sándor, Tóth Bálint, Farkas János, Menczel Iván

A többi aláírás kié lehet? Lehetséges, hogy a külföldi játékosok? Valaki tudja, hogy melyik meccs lehetett?

2018. márc. 3. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
És a hitelesítő certifikátot postán küldi? Mert ilyet bárki fog neked rajzolni. A legmókásabb, ahogy a 2013-ban regisztrált, de azóta nulla adásvételű felhasználóval megvitatják, hogy egyre többet ér :))
2018. márc. 3. 14:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Certifikát? Viccelsz? :) Akkor még nem is volt ilyen, most meg megnézném, hogy minden aláírt tárgyhoz (könyv, focimez, festmény) VALAHOGY lesz certifikát :)

Amúgy szerintem eredeti, egyszerűen fellelt ritka darab lehet, és azért nem a válogatott vagy az aranycsapat írta alá... néhány aláírást láttam képen, és ugyanolyan mint a zászlón, meg nylonban van, és az eladónak jók az értékelései, sőt talán nincs is negatívja.

Kérdésem továbbra is, hogy deríthető ki a többi aláírás, és hogy az adott meccsen kik játszottak? Ezek az információk kétséget kizáróan bizonyítanák, hogy eredeti. Szerinted mennyit érhet?

2018. márc. 3. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:
A kérdés is hihető, hiába nullás a kérdező, talán ő ért hozzá, és megpróbált egy jó üzletet csinálni (megjegyzem sok ilyen van értékesebb cucc esetén) amiből az eladó ügyesen kivágta magát :)
2018. márc. 3. 18:54
 4/4 anonim válasza:

-Nell Lajos, a Vasas csatára a rokonom volt, sajnos tavaly elhunyt, az Ő aláírása is jól kivehető, felismerem, biztosan eredeti.

-Nem nemzetközi meccs volt (Soós Gábor 67-ig vezetett nemzetközi játékot), szerintem a dátum 70 november 30, és Soós Gábor a visszavonulására (úgymond nyugdíjba vonulására) kapta, 50 éves korában, az utolsó meccse utáni napon, feltételezem a búcsúbuliján.

-Jóeséllyel nem fogsz ebből üzletet csinálni, mert valaki túllicitál :-) ok, a játékosok és az akkori drukkerek 70 körüliek, de jópáran elvitték a gyerkőcöt, unokát, és akkor még nagy kultusza volt a focinak, azoknak a gyerekeknek Ők voltak a példaképek, mint ma a világsztárok, és jóeséllyel akad néhány tehetősebb unoka akinek nem igazán számítana akár pár száz ezer sem!

-A certiről csak annyit, hogy emlékérméket gyűjtök, amihez adnak egy kis papírt ami olyan mint egy névjegykártya vagy egy alsónadrág címke. Sima papír, semmi extra hologram vagy fémszál, bármelyik nyomdában lenyomnának, és semmi bizonyítóereje sincs. Egyszerűen érteni kell a dolgokhoz :-)

2018. márc. 4. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!