Félek, hogy tesi órán kidobón fejbedobnak?
Biztos ismeritek azt a kidobót amikor 2 csapat van és van 1 pad mindegyik csapat mögött. És ki kell dobni a másik csapatot és ha megvan, akkor felállnak a mi padunkra mögöttünk. Na mindegyik, ez annyira nem lényeges. A lényeg az, hogy egyszerre szembõl több labda is jön felém és félek, hogy egyszer fejbedobnak. Olyan durván erõsen dobják. (Vagy lehet csak nekem tūnik úgy, nem tudom)
Én eléggé béna vagyok a labdajátékokban fõleg a kidobóban. Utálom a kidobót félek tõle, hogy egyszerūen arcon vagy fejbe találnak. Így is amikor elmegy elöttem a labda egy méterre már behúzom a fejem, meg már akkor megijedek, hogy eltalál. És van egy fiú az osztályban aki elõtt nem szeretném lejáratni magam.
Mindig próbálok a szélére állni, hogy nem találjanak fejbe. A fejem alatt nem bánom ha eltalálnak, de a fejemet, arcomat féltem mert az nagyon tud fájni (tapasztalat)
És már a tesiórára mindig izgulva megyek be, hogy 'na most fejbedobnak és lejáratom magam és mindenki ki fog nevetni'
Mit tegyek, hogy nem görcsöljek rá elõre és, hogy nem dobjanak arcba?
(Rajtam kívūl mindenki imádja a kidobót, de nem értem õket. Õk örülnek, én rettegek. Komolyan nagyon rossz, hogy egyszerre több labda jön felém/az arcom felé és ha nem is talál fejbe akkor is reflexbõl ahogy jönnek felém is a labdák olyan hülye arcokat tudok vágni pedig nem akarok. Utálom a kidobót.)
Gondolom gumilabdával játszotok.
Ha igen, akkor az olyan nagyon nem fáj. A kezedet a fejed elé teheted, akkor nem talál el.
Azzal szerintem nem járatod le magad a fiú előtt, ha eltalálnak téged.
Engem nem egyszer rúgtak már úgy fejbe körülbelül 6 méterről, hogy rögtön összeestem, de fel is álltam egyből. Sosem féltem, ezzel járt a kapusélet.
tesi óra előtt szánsz rá 1 percet,hogy elfogadod a tényt,hogy pofán fognak dobni.
ennyi,kész tényként letisztázod magaddal,hogy meg fog történni,kész.
viszont te is pofán fogsz dobni legalább 3 embert kajakra úgy hogy csattanjon.
és ez az elkönyvelt és elkövetett siker szépen lassan átalakítja arra az agyad,hogy a fájdalom okozása a labdával,mások pofán dobása fontosabb lesz neked,mint a saját fájdalmadon való merengés.
és igen,a kidobós volt az egyik kedvencem a suliban:)
amúgy ha állsz mint a fa-sz,vagy a se-ggedet tartod amikor becéloznak,akkor persze,hogy eltalálnak.
kidobósban ha célba vettek akkor szembe állsz és vagy lehasalsz,vagy felugrasz terpeszbe.
a nagy dobóerő mellett ugyanolyan fontos a védekezés is,hogy ne tudjanak eltalálni.
Nem kosár labdával. Röplabda szerūséggel.
Amúgy ma tesi órán éppen fel akartam venni a labdát magam elõl, de ezt valaki kihasználta, hogy nem figyelek és fülbe dobtak. De legalább túl voltam rajta és többet a mai órán nem dobtak fejbe.
Az elején egy kicsit fájt, de pár másodperc múlva már nem is éreztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!