Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyibe kerülne a Megye...

Mennyibe kerülne a Megye IV-be a benevezés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Csapatot szeretnénk alakítani. A tagok nagy része, igaz 16 17 éves lenne, de kiszeretnénk magunkat próbálni a megye négybe! :D Mennyibe kerülne szerintetek, egyáltalán a benevezés?

A feltétekek gondolom :

-Nagypálya (Bérelnénk)

-Mezek

-??

Valaki tudna segíteni? :)

2018. febr. 3. 00:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi lennék én is.
2018. febr. 3. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:

A benevezést szerintem az mlsz-től kérdezd meg (írsz nekik egy levelet, hogy milyen korosztályban, milyen szinten...szeretnétek nevezni).

A pályabérlés az sok helyen változó, valahol olcsóbb, valahol drágább, plussz nyilván attól is függ, hogy hány edzés/meccs van egy héten.

A mezek szerintem az egyik legolcsóbb tétel ezek közül, azokat szerintem rendelni érdemes, vannak oldalak, ahol mezeket, nadrágokat, meg mindenféle sportszereket árulnak (pl. mitre, kipsta, stb.), érdemes nézegetni az akciókat, és akkor még olcsóbbak. De ha például egy teljesen egyedi mezt szeretnétek, akkor számíts rá, hogy az jóval drágább lesz.

Mindezeket figyelembe véve, azt ajánlom, hogyha van a környéken valahol egy nagypályás klub, próbáljatok meg hozzájuk csatlakozni, menjetek el, beszéljetek az edzővel/elnökkel).

Mert az utazást idegenbe, a labdákat, a bármilyen más költséget nektek kell kifizetni... Hacsak nincs egy jó szponzorotok, akkor meg fogtok szenvedni ezek kiperkálásával.

2018. febr. 9. 16:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia 2-es,

Nos igen, az a baj, hogy már most is U19-es csapat tagjai sokan, viszont egyeltalán nem kapnak a fiúk lehetőséget a csapatukban, még a bizonyításra sem ezért szeretnénk akár egyet saját csapatot létrehozni.

A szomszédos faluban ismerjük a polgármestert, pályályuk van, de csapatuk nincs, lehet adna egy kis támogatást. Megpróbáljuk, írtam közben egy levelet a PMLSZ-nek, de egyenlőre nem válaszolnak! :P

2018. febr. 9. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!