Hogyan kerüljem el az ilyen undorító meccseket?
Figyelt kérdés
Most 1 hónapot nem voltam rakni tippmixet. Ma rászántam magam, és megjátszottam egyetlen egy k@rva meccset. Skót másodosztály 4-1; 5:2, 7:0ás meccseket produkáló Peterhead nevű csapat tabellát is vezeti 53 lőtt és 22 kapott góllal. Erre az utolsó előtti majdnem kiesőhelyen álló ritkasz@r statisztikával rendelkező Clyde csapata a 86. Percben lő egy gólt és 1-0ára megnyeri a mérkőzést. (58. Percben jött a mixem..de azt az egyetlen egy gólt is elvették a peterheadtól amit lőtt...) megjegyzem 5.60 körüli szorzó volt a clydera... 1 hónapos kihagyás előtt pedig a bombaformában lévő Manchester Cityn ment el minden egy 0-0ás meccsen. Miert fogom ki ezeket a sz@r meccseket? Hogyan ismerjem fel ezeket? Valaki mondjon erről valamit!2018. jan. 27. 18:15
1/4 rinuus válasza:
Nem fogod tudni felismerni az ilyen meccseket.Mindig okozhatnak meglepetést a mérkőzések,főleg,hogy a kisebb csapatok a nagyágyúk ellen szokták fölszívni magukat, mindenki ellenük akar bizonyítani.Sose tudhatod biztosra,hogy az X csapat nyerni fog-e,vagy sem.
2/4 anonim válasza:
Elkerülni nem tudod. A tippmix is csak szerencsejáték.
3/4 A kérdező kommentje:
#1. Ezt megértem nem lehet mindig nyerni, de szerintem mostanában ha tabella utolsó játszik az elsővel vagy kiesőhelyen lévő az elsővel, akkor azt nem fogom megjátszani.
2018. febr. 2. 11:39
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Szerencsejáték, sportfogadás... Persze a meccs végeredményét nem tudom pontosan sosem, mivel beláthatatlan, de a kimenetelére, vagyis statisztikák alapján megvan a kettő közül melyik az erősebb és jobban játszó csapat stb statisztikák.. Ez alapján szoktam fogadni.
2018. febr. 2. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!