Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Igaz lehet ami ebben a videóba...

Igaz lehet ami ebben a videóban van?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=FRLfWlC_3lQ

NFL játékosok csinálnak pár trükköt szerintetek igaz lehet mind?

Mert szerintem van benne pár ami lehetetlen pld 4 labdával is eltalálja a kapufát,meg a harangot

2018. jan. 6. 13:12
 1/4 anonim válasza:
Szerintem egyik sem igaz, látni ott azért kamera trükköket, nem mondom lehet hogy valaki megtudna belőle csinálni párat, de azért na ennyire észrevehető bárki számára, hogy ez csak kacsa.
2018. jan. 7. 15:30
 2/4 A kérdező kommentje:

igen én is ezt gondolom van pár megvalósítható de a legtöbb eléggé gyanús

csak azért érdekes mert mindegyik elég büszke magára mikor megcsinálja a trükköt közbe meg lehet becsapás az egész

2018. jan. 7. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
A nagyja igaz lehet, csak azt nem szabad elfelejletni, hogy egy egy vágott videó, lehet 2 órája próbálkoztak mire egyszer sikerült a nagyja..xDD
2018. jan. 9. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták az ilyen videók olyanok, hogy nem az első próbálkozást mutatják be. Dude Perfectes srácok (sport trükköket, stb-t csinálnak) is mondták volt olyan, hogy 2-3 óra után sikerült csak megcsinálniuk a trükköt.
2018. febr. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!