Van még egyáltalán esélye a Juventusnak megnyerni a bajnokságot?
Örülnék ha nem lenne, de most már, hogy csak 1 pont a hátrányuk a Napoli mögött szerintem ők a legesélyesebbek.
Allegri remek edző, nem fél Dybalát sem a padra ültetni ha az eredmény úgy kívánja.
Örülnék ha végre megszakadna a hegemóniájuk, de szerintem behúzzák ezt a bajnokságot is, még ha nem is olyan simán.
Kedves Kérdező! 18 mérkőzés még hátra van, 20 ment le és 1 pont a különbség a 2 csapat között, úgy hogy még lesz 1 meccsük egymással, amit Torinoban játszanak le. A nagyobb esélyes szerintem egyértelműen a Juventus.
Örülnék, ha a déliek nyernék a bajnokságot, megérdemelnék, de a Juve kerete mélyebb, jobban tudnak rotálni, hiába van 3 terhelés.
Egyébként a 'nápolyi szelet'-ező nagyképű juvésok visszavehetnének az arcukból, nem ártana kicsit tisztelni az ellenfelet. Nem leszel tőle több, ha lenézed a másikat, sőt nagyobb drukker sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!