Betiltják ezt a borzasztóan idegesítő hangszert, a "vuvuzela"-t a világbajnokságra?
Hálisten.
Hát nem tudom, akinek jobban tetszik ez a mo***s hangszer, ami úgy elnyomja a szurkolást az éneklést a dobokat, hogy kb az elejétől a végéig darázsrajt hallasz, annak gratulálni tudok, egy meccs attól jó ha van hangulat, és egy vuvuzela-tól teli standionban NINCS hangulat, hálisten intézkedések indultak el ellene... énekeljenek már egy meccsen ne dudáljanak.
Teljesen egyetértek így nagyon monoton és idegesítő az egész. MIntha nem is vb lenne hanem valami nagy unalmas tétnélküli labdázgatás. Ráadásul mintha több éves felvétel lenne és a hanggal problémák lennének.
Valahogy nem olyan az egész.
Én is hiányolom az éneklést a SZURKOLÁST és a hangulatot.
Így még bíztatni se lehet a csapatokat mert csak az a fujkálás megy.
De amúgy komolyan... ki az a b.arom aki egész végig képes fújni? MINEK???!!! Jó, néha fújják de végig... mi a francnak? Vagy ha gólt lőnek akkor. De egész végig. Értelmetlen.
Nem vagyok focirajongó, lakótársam nézi a VB-t, én gépezés közben hallom háttérzajként, és soha nem zavart semmiféle meccs zaja a tévéből - EDDIG.
Komolyan, ez az egyforma, folyamatos zúgás az afrikai kultúra ékköve? Elterjedt sztereotípia, hogy a feketéknek irdatlan jó ritmusérzékük van - és ennyire futja belőle? Gratulálni tudok a majmoknak, hogy ebben csúcsosodik ki a szurkolási kultúrájuk.
Tiltani kéne ezt a "hangszert", mert mint ahogy előttem is írták, akadályozza a játékosok közötti kommunikációt, szerencsétlenek ahogy megfigyeltem, ezek nélkül a szarok nélkül is teli tüdőből kellett ordítaniuk a pálya másik végébe, most meg lassan már az sem elég...
Köszönjük Dél-Afrika, nem csalódtunk bennetek.
Nemtudom, hogy mennyire igaz, de én azt hallottam, h az M1 letiltotta azt a frekvenciát, amin ez a zaj jön, ezért nem hallatszik annyira, nem megszokja az ember.
De tényleg találni kéne valami aranyközéputat. Oké, hogy nemzeti hangszer, szóval ki nem fogják tiltani, de nem értem, mire jó, ha végig fújják. Én mondjuk elfogadható kompromisszumnak tartanám, ha csak góloknál fújkálnának.
********** -
**************************************************************************]*rtzrtzrtz€€€uÄíu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!