Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen Jordan cipőt ajánlanáto...

Milyen Jordan cipőt ajánlanátok 50. 000 Ft alatt?

Figyelt kérdés
Versenyszerűen kosarazok és az edző cipőm mellé szeretnék venni egy normálisat versenyekre. Jordan cipőt keresek, szerintetek melyik fajtát vegyem meg? A válaszokat előre is köszönöm!!

2017. dec. 20. 10:35
 1/5 anonim válasza:
XXXI sorozat, de ha nem muszáj a Jordan egy KD vagy egy Lebron
2017. dec. 20. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megnézem!
2017. dec. 21. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy Jordant keresel, de ha versenyekre szeretnél, akkor kár lenne csak erre a márkára hagyatkozni.

Ott vannak például az Adidas Derrick Rose-féle cipői, a Peak Tony Parkerjei, az Under Armour is jókat csinál, nem feltétlenül kell abból sem Stephen Currys.

Ha viszont feltétlenül Jordant akarsz, akkor a Fly vagy a Superfly leginkább.

A nem magasszárúak közül pedig a Nike Kobe Mamba és a Nike Hyperdunk Low.

2017. dec. 27. 02:25
 4/5 anonim válasza:
Jordan Flight Legend, Footshop.
2018. márc. 22. 21:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem feltetlen szeretnek Jordant, igaz most elsőre erre gondoltam de köszönöm a választ mindenkinek!! 3/4 olyanokat mintál amit nem is hallottam még soha, köszönöm. Under armourra is gondoltam csak most így Jordant szerettem volna.
2018. márc. 25. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!