Milyen Jordan cipőt ajánlanátok 50. 000 Ft alatt?
Figyelt kérdés
Versenyszerűen kosarazok és az edző cipőm mellé szeretnék venni egy normálisat versenyekre. Jordan cipőt keresek, szerintetek melyik fajtát vegyem meg? A válaszokat előre is köszönöm!!2017. dec. 20. 10:35
1/5 anonim válasza:
XXXI sorozat, de ha nem muszáj a Jordan egy KD vagy egy Lebron
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megnézem!
2017. dec. 21. 20:19
3/5 anonim válasza:
Tudom, hogy Jordant keresel, de ha versenyekre szeretnél, akkor kár lenne csak erre a márkára hagyatkozni.
Ott vannak például az Adidas Derrick Rose-féle cipői, a Peak Tony Parkerjei, az Under Armour is jókat csinál, nem feltétlenül kell abból sem Stephen Currys.
Ha viszont feltétlenül Jordant akarsz, akkor a Fly vagy a Superfly leginkább.
A nem magasszárúak közül pedig a Nike Kobe Mamba és a Nike Hyperdunk Low.
4/5 anonim válasza:
Jordan Flight Legend, Footshop.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem feltetlen szeretnek Jordant, igaz most elsőre erre gondoltam de köszönöm a választ mindenkinek!! 3/4 olyanokat mintál amit nem is hallottam még soha, köszönöm. Under armourra is gondoltam csak most így Jordant szerettem volna.
2018. márc. 25. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!