Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lehetek profi focista?

Lehetek profi focista?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves lány vagyok és nagyon szeretek focizni.Már oviban is fociztam és 4.osztályban kellet abbahagynom mivel akkor a fiúkközt focizgam és nem engedték meg már h velük játszam és ahol lakom ott rajtam kívül egy lány akart focizni de nem volt lány csapat így abba kellett hagynom.Ekkor elkezdtem röpizni és kézizni meg hát golfoztam de az nekem unalmas volt.Röplabdában nagyon jó eredményeim voltak megyei 2. Meg országisra is mentem volna de aztán a csapat miatt és a korom miatt nem engedtek.Kéziben a megyei eredmények sem voltak jók hála a csapatomnak mivel az én korosztályomból senki nem játszott így nálam sokkal kissebbekel játszhattam csak és ők még egy kicsit kezdők voltak de legfőképp önzők.Aztán otthagytam mind a kettőt.Elkeztem most kosarazni de csak azért mert mozogni akartam.És ekkor a régi edzőm szólt h menjek már el a vfc use lány csapattal egy két fordulös meccsre és hát persze ezt nem hagytam ki.Az első forduló után több csapat edzője is odajött és megkérdezte h hova vagyok leigazolva és h nem akarok e hozzájuk menni.Én nagyon szívesen mennék de apám csak 9.-be enged focizni.Úgyh úgy döntöttem h kijárok az itteni fiúkhoz edzésre a legtöbb srácot már ismerem onnan szóval nincs baj vele.Szóval azt szeretném kérdezni h ha én leigazolok valahová és mondjuk ha mégjobban küzdenék és kimennék külföldre valamelyik női csapathoz később abból meg tudnék élni?Persze valami szakmát tanulnék előtte mert egy sérülés vagy bármi aztán oda minden.Szerintetek lehet?

2017. dec. 16. 10:49
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:
Lehet.
2017. dec. 16. 11:09
 2/3 anonim válasza:
Lehetsz! Hol laksz??
2017. dec. 17. 13:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Veszprémtől nem messze kb 15-25 km-re
2017. dec. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!