Találtam egy foci érmét, érdekelne mikori lehet illetve hogy ér-e valamit?!
Figyelt kérdés
A minap kerestem itthon valamit és találtam egy fociérmét. Az érme bronz lehet mert van egy kis súlya. Egy focilabdát tartó kezet ábrázol. És a hátulján egy római kettest ütöttek, gondolom hogy második lett az illető. Van sejtésem kié lehetett az érme de ő már nem él így nem tudom tőle megkérdezni. Annyit tudok hogy az illető Szegeden focizott. (Csak azért írom le, mert lehet hogy vannak külön megyékre vagy városokra is érmék. Nem tudom lehet hülyeséget írtam, de nyilván azért írok ide mert nem értek sem a focihoz nem pedig az érmékhez. Aki tud ÉRTELMES választ adni hogy mikori lehet illetve hogy ér-e valamit annak kösz!
22/L
2017. dec. 12. 21:21
2/4 anonim válasza:
Fotózd le mindkét oldalát és töltsd fel, úgy talán könnyebb. Talán értékes emlékérem, talán értékes az anyaga, de az is lehet, hogy csak egy sima érem, amiből készítettek egy falunapi focibajnokságra 100 darabot, és semmit nem ér.
4/4 A kérdező kommentje:
Na, senki nem tudja milyen érme lehet?
2017. dec. 14. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!