Mit csináljak? Tehetségem van hozzá de nem szeretem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Arról van szó h nagyon jó kapus vagyok és egy tök jó egyesület szeretne a csapatába.De én utálok kapuban lenni mert nem érzem azt a játékot amit a többiek játszanak kinnt a pályán.Bal hátvédnek is jó vagyok de mindenki mindenképp kaupa szeretne állítani.De én nem akarom h azért kerüljek be egy csapatba h kapus legyek!Egyszer egy csapatot ott is hagytam emiatt és az edző aki egyben a tesi tanárunk volt kijelentette mindenki előtt h én "cserben hagytam a csapatot!" ez nagyon rosszul esett mert nem hagytam cserben .Rajtam kívül is voltak sokat rajtam kívül is volt kapus de egyszerűen én a pályán akarok játszani a csapattal!Nem azt mondom h a kapus nem a csapat tagja mert az.De én nem akarok egész meccsen egx kapuban állni és a labdát lesni h mikor jön felém.Ez nem megy.Akkor ki hagynak engem a szünetben a megbeszélésből "te menj előrébb,te menj hátrébb," de nekem nem mondanak semmit ez azt jelenti h te csak csináld azt amit eddig.Én a pályán akarok kint lenni futni,küzdeni a gólért stb.Tényleg ekkora baj h nem akarok kapus lenni?! Mindenki elítél emiatt.Mindig azt mondják h "Neked van tehetséged ne légy hülye használs ki!" Szerintetek? :( 13/l2017. dec. 5. 22:20
1/1 anonim válasza:
ismerős dilemma.
én rúgni tudok elég jól.
pontos,erős,gyors,jól koordinált és laza is vagyok benne.
viszont sokkal jobban szeretek úgy bunyózni,hogy csak ütök.
akkor is ha vészhelyzetben automatikusan és ösztönösen a lábam indul meg.
ezért idővel abbahagytam az üti-rugit és váltottam csak ütire.
a kapus téma meg függ a testi adottságoktól is.
mert ha törpe vagy átlag magas leszel,akkor max terem foci kapus tudsz lenni később,komolyabb szinten.
abba meg nem tudom van-e egyáltalán pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!