Labdarúgás. Melyik a kedvenc csapatod, és mióta szurkolsz annak?
Chelsea és Schalke
A Chelsea-nek 2008 óta,a Schalke-nek 2016 óta.
Dortmund és Honvéd
Én nagyon sokáig utáltam a focit, amíg tavaly márciusban apukám ki nem vitt egy válogatott meccsre. Azóta az összes hazain kint voltunk, nagyon megszerettem, de klubcsapatból nem volt kedvenc. A Dortmundra idén április körül találtam rá, nagyon szimpatikusak voltak az első perctől kezdve. Jobban utánuk olvasgattam, és egyszercsak azt vettem észre, hogy értük izgulok, nézem az összes meccsüket, fejből tudom a keretet. Ez nagyjából MÁJUS elején volt. A Honvéd... Igazából egy másik csapat meccsére akartunk kimenni, de rájöttünk, hogy az csak másnap van. Úgy gondoltuk, akkor egy másikra megyünk. Ez volt a Honvéd, az első fordulóban. Náluk nagyon tetszett, hogy közvetlenek a játékosok. Minden meccs után körbemennek, aláírnak, pacsiznak, beszélgetnek. Itt már csak a sokadik meccsen vettem észre, hogy konkrétan a futásából felismerem az összes játékost, név vagy mezszám nélkül. Ez pedig AUGUSZTUS
Bocsi, nagyon hosszú lett
Barca és Fradi
Egészen kis korom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!