Labdarúgó játékvezető képzés?
Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy mennyire nehéz egy ilyen képzés. Mennyibe kerül a felszerelés. Elvégzése után, ténylegesen kap az ember meccseket.
Ezen az oldalon található a hivatalos képzés?
Szia!
Egyáltalán nem nehéz a képzés, de kicsit készülni kell, mert általában a speciálisabb esetek szerepelnek a vizsgán.
Felszerelést pontosan nem tudom, apát kellene megkérdezni de szerintem 20-30 ezer Ft körül.
Tényleg kapsz az elvégzése után meccseket, először a legalsó osztályokba küldenek partjelzőnek, később ha lesz egy kis tapasztalatod mehetsz feljebb. El kell döntened azt is, hogy játékvezető vagy partjelző (asszisztens) szeretnél lenni. Fizikai szempontból szinte teljesen mindegy milyen állapotban vagy, vicc a teszt, ahogy a szellemi képességek is felszínre törnek 1-2 meccsen..
A díjazás egyébként nem rossz, legrosszabb esetben is 10.000Ft/hétvége. (Ennél nagyságrendekkel lehet jobb, még alacsony osztályokban is, de nem akarok regényt írni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!