A magyar csapat feltámadt? Ezek után javuló tendencia lesz?
Első 5-10 perc után az első félidőben Costa Rica leállt. Előtte látszott, hogy sebességben és labdabiztosságban más kategóriát képvisel. Én így láttam.
A 2. félidőre Costa Rica nem tudott a leállást követően felpörögni, lehet, motivált sem volt.
A gólunk szép volt, Nikolics szerencsésen, de tudatosan tette bele a lábát az eltévedt bombába. Védhetetlen volt.
Sajnos ennyi a pozitívum.
Az U21 válogatottunk legutóbbi meccsén láttam szép focit, sajnos ők, meg elfáradnak, nincs kondi, ami nagy baj!
"Első 5-10 perc után az első félidőben Costa Rica leállt. Előtte látszott, hogy sebességben és labdabiztosságban más kategóriát képvisel. Én így láttam."
Lehet Orbán leszolt az edzőnek, hogy nem engedjük be a migránsaikat, ha nem mutatnak tiszteletet ! :XD.
# 9.: Kocka Ricából nem jön, baráti nép, mi narancsot termesztünk, ők banánt, az egy főre jutó GDP szerint egy szinten vagyunk, náluk és nálunk is 20 Euró a napi napszám.
Az MTVA éppen ma játszott be -ugyan miért- egy rövid angol összeállítást az ottani banánültetvényekről, innen az összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!