Magyarország-Costa Rica végeredménye mi lesz?
Figyelt kérdés
sztem 0-22017. nov. 14. 07:28
1/9 anonim válasza:
FIFA 2017 helyezések
22. Costa Rica
53. Magyarország
0-2 vereség még baráti is lenne :D
2/9 Koplárovics Béci válasza:
Lenyomjuk őket 2-1-re :)
4/9 anonim válasza:
#1: Azért a világranglista helyezés, nem mindig mérvadó, főleg nem tétnélküli meccsen. Vertük mi is Németországot, vagy épp az akkori világbajnok Olaszországot ilyen meccsen, aztán a tétmeccseken "felébredtünk" ...
5/9 anonim válasza:
Ebben a meccsben bármilyen eredmény benne van, mint általában a "barátságos" meccsekben.
6/9 Koplárovics Béci válasza:
"#1: Azért a világranglista helyezés, nem mindig mérvadó, főleg nem tétnélküli meccsen."
Tétmeccsen sem. Lásd Andorra :) De hogy ne csak negatív példa álljon itt: lásd Ausztria-Magyarország tavaly az EB-n :)
8/9 Koplárovics Béci válasza:
Na, az egy gólos győzelmet eltaláltam :)
Stadionokat a kórházak helyére!
9/9 anonim válasza:
# 8.: Éppen levélben egy hülye klinikai orvossal "vitatkozok", 100 000 Ft-os béremelésük és a magánklinikai praxisaikban 10 perc rendelésért elkért 10 000 Ft-ok tudatában, én is azt mondom.:
Stadionokat a klinikák helyére!
A sebész aki tud segíteni, a többi átlag, magyar klinikai orvos mehet Nyugatra, ha tud, mert nem tud.
Hajrá Magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!