Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 15 évesen lehetek még jó...

15 évesen lehetek még jó kosárlabdázó?

Figyelt kérdés

Na.

15 éves vagyok,kilencedikes.Harmadikas koromban végig jártam kosarazni,akkor nem jött be...Kb. most január óta minden egyes nap lennt vagyok (oké,ha esett,akkor nem,de nagykabádtban kezdtem),és gyakorlok.184 magas vagyok,nagyon jól ugrok.A zsákolás még azért távol,de a gyűrűt már meg tudom fogni-fél éve még csak el sem értem.De (!)

Másfél hónapja egyesülethez jöttem,szinte azonnal bekerültem a másodlagos csapatba (tudjátok-Kezdő csapat,másodlagos).Nagyon gyorsan fejlődök,nagyon könnyen tanulok.Lehet még belőlem válogatott játékos,vagy akármi ilyesmi?

(+infó:amikor magamat dícsérem,akkor azok a csapattársaim és ismerőseim szavai,nem sajátok.)

//Bocsánat,kicsit összeszedetlenül írtam le :/ //

2017. nov. 9. 21:41
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:
Természetesen lehetsz. 184 cm-esen nem kell nagyot ugrani, az alacsonynak számít a kosárlabdában, inkább a gyorsaságra gyúrj. De semmiről nem vagy még lemaradva.
2017. nov. 9. 22:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

A kosárlabdában ugyan alacsonynak számítok (a sportban),de a korosztályomban nem számítok alacsonynak :D

Nagyon sokat járok le gyakorolni (tegnap fél tízig kint voltam a pályán,fél háromtól) és próbálok minél jobb lenni..

De örülök,hogy nem vagyok nagyon lemaradva.

2017. nov. 11. 11:24
 3/3 A kérdező kommentje:
+infó: nagyon gyors vagyok,emiatt nem kell aggódni.
2017. nov. 11. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!