Hogyan lehetne begyúrni a zsákolást kosárlabdában?
Figyelt kérdés
173 cm magas vagyok és már nagyon szeretném begyúrni a zsákolást ki milyen edzést tudna nekem ajánlani??2017. okt. 15. 09:08
1/4 anonim válasza:
Ilyen alacsonyan nem fogod tudni, ahhoz nőj még kb 10-et.
2/4 anonim válasza:
Van aki 165 centivel zsákol. Súlyzós edzés, pliometrikus gyakorlatok, angolul van erről töménytelen szakirodalom meg videók.
Google: How to dunk in basketball?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2017. okt. 18. 15:27
4/4 anonim válasza:
Meg rohadt sokat játssz. Én 178 centi vagyok és sok játékkal azt vettem észre, hogy könnyedén elérem a gyűrűt. Ha rámennék rendesen, szinte biztosan zsákolnék.
Szóval sok múlik a robbanékonyságon. Meg az ugrás technikáján is. Ne csak erősíts, gyakorold az ugrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!