Stadionba belépéshez (magyar portugál Groupama) kell személyi is vagy elég a jegy+szurkolói kártya?
Tőlem meg nem kérték a személyit, csak a futballkártyát, pedig bérletem van.
Úgyhogy passz.
(Bocs az oldalért, de itt írják le viszonylag érthetően, és friss :D)
"Ha van ügyfélkapud, akkor van egy jó hírem: sokkal egyszerűbb lesz az igazolványok pótlása. Nem olyan régóta ugyanis az okmányaid pótlását elektronikusan is elkezdheted. Belépsz az ügyfélkapudba és ott már kezdeményezheted is az igazolványok pótlását. Ha nincs ügyfélkapud, akkor a rendőrség után az okmányirodát érdemes felkeresned. Tudom, hogy nincs kedved ott szobrozni egy egész napon keresztül, ezért szerintem mindenképp kérj előre időpontot! Fontos kiemelnem azt is, hogy a személyi pótlása csak a személyes megjelenéseddel intézhető."
Azt nem tudom, hogy egy nap alatt sikerülhet-e. Ha van futballkártyád vagy szurkolói kártyád, akkor valószínűleg nem fognak szívózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!