Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerbiában a stadionokba...

Szerbiában a stadionokba bármiféle petárdát belehet vinni?

Figyelt kérdés
Láttam videókat partizan-crvena zvezda meccsről, és elég durva. Magyarországon már egy petárdához is nagy szerencse kell. Ezt engedi a szerb labdarúgó szövetség, vagy még biztonsági őrök sincsenek?:D. És amúgy interneten hol lehet szerb bajnokságot nézni?

2017. aug. 11. 01:02
 1/1 anonim ***** válasza:

A Fradinál is úgy volt régebben (meg úgy lesz megint hamarosan), hogy megbeszélték a vezetőséggel, hogy ezt viszünk be, ennyit, ekkor használjuk, stb. Ezen kívül ami átjutott a motozáson. Vannak jó kis trükkök amikkel egész sokmindent be lehet juttatni a szeku orra alatt. A szövetség bünteti ott is, meg vannak biztiboyok, de ha a vezetőség rábólint/sikerül a dolgot becsempészni akkor már büntethet utólag, nem érdekel senkit.

Interneten szerintem a szerb bajnokság elég szar minőségben lesz, de rojadirecta és firstrowsports ahol szinte minden meccshez van link, még bosnyák meg albán bajnokiról is találtam. Ha itt nincs vagy túl szar neked a minőség akkor keresni kell. Megnézed melyik adó adja kint aztán a csatornára keresel streamet. Meg lehet oldani csak sokat kell szöszölni vele.

2017. aug. 14. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!