Ti melyik csapatnak szurkoltok ezekben a bajnokságokban?
la liga,premier league,serie a,bundesliga,ligue 1,mb1
én:alavés,watford,roma,freiburg,monaco,dvtk
Utolsó hozzászólonak...istenem akkora egy gyökér vagy :)
Biztos nagyon izgalmas a premier league és a csapatai, kár hogy BL-be egyik csapatuk sem jut tovább a nyolcaddöntőig kb xDDD
Már most mondom nagy PL rajongóknak hogy a BL serleget a csapataik csak TV-ben fognak látni kb :) A Real Madrid,Barcelona és talán még a Bayern felváltva fogja nyerni őket.
Ki a szært érdekli a szaros BL trófea meg Bajnokok ligája.
A bajnokságokat kérdezték abbból meg köztudott hogy a Premier League a legeslegjobb, legszínvonalasabb, legnézettebb a világon.
Ez a lényeg. Énnekem töknyóc hogy a bl ben mit bohóckodnak, mikor a PL is erősebb mint a BL
La Liga: Barcelona, Eibar (amit kifejezetten nem, Real Madrid)
Premier League: Everton,Tottenham (amit kifejezetten nem, Chelsea)
Serie A: Ac Milan, Lazio, Bologna (nem követem annyira)
Bundesliga: Bayern München, Borussia Mönchengladbach (nincs olyan, amit nem szeretek nagyon)
Ligue 1: nem követem
Otpbank (promóció:D)liga: (én a Zalaegerszeget szeretem, habár az NB2-es) ha nagyon kell Vasas, mert Angyalföldi vagyok
La Liga: nem követem.
Premier League: ezt sem igazán, de talán a Liverpoolt mondanám
Serie A: éééés ezt sem. De ha muszáj mondani, akkor Juventus
Bundesliga: ezt viszont igen, és egyértelműen Dortmund
Ligue 1: bevallom őszintén, a PSG-n, a Monaco-n, a Dijon-on, és a Bordeaux-on kívül nem ismerek mást, így innen nem mondanék
Nb1 (csak a TrollFoci írja Mb-nek. Bocsi, valahol ki kell élnem a nyelvtannáci hajlamaimat): Honvéd
Barcelona
Liverpool
Juventus, AC Milan
RB Leipzig
Olympique Marseille
FTC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!