Ki a kedvenc focistátok? :D
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 10:02
22/72 anonim válasza:
Az én kedvencem Andriy Shevchenko :) Nagyon jól játszott a Milanba :) Sajnálom hogy a Chelseaba igazolt... onnan meg kijevbe :(
Kapusok közüll Petr Cech meg Jussi Jaaskelainen :)
23/72 anonim válasza:
KÉRDEZŐ: ANYÁD A DIVATSZURKOLÓ, MÁR 10 ÉVE NEKIK SZURKOLOK!!! NE UGASS BELE OLYANBA AMIRŐL NEM TUDSZ SEMMIT!
tegnap 15:55 VOLTAM!!
24/72 anonim válasza:
uccsó vagyok. bocs a durvaságért, csak tudod mi INTEResek elég régóta vártunk erre a sikerre; most hogy ez itt van szerettem volna örülni kicsit de így, hogy ezt megtettem egyből rám fogtad hogy divatszurker vagyok ami elég rosszul esik, mert ilyenkor ha nyer egy csapat nyilván nem szabad kinyilvánítani h a szurkolója vagy, mert egyből jön ez. Egyesek, mint pl. te, gondolod, egy sorból is ki tudnak következtetni olyanokat, hogy valaki divatszurkoló-e vagy sem. De mivel ennyit foglalkozok ezzel, és látszik hogy a szívemre vettem, remélem látszik, hogy tényleg nem vagyok "divatszurkoló" (hogy utálom ezt a szót meg azt is amit jelent). További szép napot! és még1x FORZA INTER!
25/72 anonim válasza:
Rise, De Rossi, Vucinic, TOTTI, Klose és Dusan Vasiljevic(Újpest)
26/72 A kérdező kommentje:
AZ INTER FAS.SZOPÓ!!!!!
2010. máj. 24. 15:56
27/72 anonim válasza:
MÉGISCSAK A K*RVA ANYÁD TE KIS MOCSKOS FÉREG ÉN ITT LELKI BESZÉDET TARTOK NEKED MEG CSAK ENNYIRE FUTJA, HOGY A VILÁG LEGJOBB CSAPATÁT FIKÁZD? GRATULÁLOK AZ ÉRTELMI SZÍNVONALADHOZ TE NYOMORULT KIS SZ*RHÁZI!! AKKOR IS AZ INTER A LEGJOBB TE BÜDÖS P*RASZT!!
28/72 A kérdező kommentje:
Félrejöttél,mert a BARCA!!!!!!!!!! :D
KIS BU.ZI
2010. máj. 24. 18:45
29/72 anonim válasza:
barca?? HAHAHAHAHAAAAAAA MI AZ? SZERINTEM INKÁBB TE VAGY A DIVATSZURKOLÓ TE KIS T*KONY!! MOST AZ ÖSSZES ILYEN KIS B*ZOGÁNY MINT TE BELE VAN ZÚGVA A messzikébe meg az ibratahomovicsba meg a c*g*ny ronáldób*zikába!!! SZERINTEM TE TAVALY MÉG mencseszteres VOLTÁL CSAK AZTÁN NYERT AZ A HÁNY*DÉK barca ÉS TE ONNANTÓL NEKIK "SZURKOLSZ"! MOST NEM DIVAT INTER-DRUKKERNEK LENNI (AZ INTER SOSEM VOLT DIVATCSAPAT) ÚGYHOGY TE IS MARADTÁL AZ UND*RÍTÓ CSAPATODNÁL! TUDOD MIT? MENJ ÉS V*RD K* ARRA AZ *KÁDÉK sz*rszalonnádra TE NY*MOTT!!!
30/72 A kérdező kommentje:
Te kis észlény, a ronáldó nem is ott játszik...
De tood mit, nem vitatkozok veled, kiszopkodod a faszomat ...
2010. máj. 24. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!