Travis83 kérdése:
Gól, vagy nem gól?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy focimeccsen a kapus kirúgni készül a labdát a gyepről. Hirtelen arra téved egy erős kóbor szél, és befújja a lasztit a kapuba. Akkor azt beszámítják, vagy nem, és miért?2017. júl. 16. 05:39
11/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a kapus teszi le maga elé, miután kézzel elkapta. Hátramegy, hogy nekifutásból rúghassa ki. Ekkor jön a már említett gazfickós szél, és gólt "lő".
2017. júl. 17. 22:11
12/16 anonim válasza:
Igen, ez szabályos gól, akármilyen vb döntőben, vagy éppen megye3-as meccsen történik
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagy szemétségnek tartom, hogy ilyet beszámítanak, hisz a játékosokhoz és játéktudáshoz semmi köze. Mintha úgy nyernék meg egy szkanderbajnokságot, hogy az ellenfelem alatt eltörik a rozoga szék.
2017. júl. 18. 01:10
15/16 anonim válasza:
Hát ez ilyen... De azért a szinvonalasabb meccseken nincs akkora szél a stadion miatt...
16/16 anonim válasza:
Ezt nem lehet csak a külső körülményekre fogni ilyenkor. Azért ahhoz elég nagy lúzernek kell lenni egy kapusnak, hogy ilyen erős szélben letegye a földre, és tétlenül végignézze, amíg szépen begurul a kapujába.
Viszont én már láttam olyat is, hogy a kapus kirúgta a labdát, és a szél még röptében visszafordította, újból a saját tizenhatosán belül esett le. Na, erre már én is azt mondom, hogy játékra alkalmatlan az időjárás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!