14 éves lánynak fociedzés?
Figyelt kérdés
Eddig még nem fociztam csak suliban amikor tesin néha volt olyan óra. Nagyon megtetszett és jó lenne ha valahol elkezdhetném. Tudtok erre jó helyeket?2017. júl. 15. 17:09
1/5 anonim válasza:
Hát megyeszékhelyeken tuti van, bár én utálom a focit xd, de foci az mindenhol van, női is van megyeszékhelyen 100%, ha messzebb van a megyeszékhely, akkor valami nagyobb városba tuti van!
2/5 anonim válasza:
edzésre bárhova elmehetsz, ha játszani is szeretnél, kezdj egy kisebb csapattal.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaazokat, csak elfelwjtettem hozzátenni hogy Budapesten élek és ha valaki tud akkor konkrét helyeket írjon. Első sorban hobbi szinten szeretnék sportolni mert nincs túl sok időm a suli mellett tehát ilyen max heti 3 edzésre gondolok...
2017. júl. 16. 17:36
5/5 Kovács Fanni77 válasza:
Én csak eggyet tudok.Astra a neve.Az egyik ismerősöm ott focizik(lány)De jól gondold meg.Egy lánynak nem tesz jót a foci.Nagyon csúnya alakja lesz tőle.Tudom,hogy ha ez a szenvedélyed akkor nem tudod abba hagyni,mert én is ilyen helyzetben voltam egy éve.Csak úgy szóltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!