Hol lehet jegyet venni vagy rendelni a július 23-ai Újpest - Fradi meccsre?
Figyelt kérdés
Csak mert érdekes, hogy két hét múlva lesz a derbi és még nem értékesítik a jegyeket, de lehet, hogy én keresem rossz helyen, megnéztem szinte az összes portált meg az újpest oldalát is.2017. júl. 8. 21:41
1/8 anonim válasza:
A Fradi honlapján már lehet jegyeket venni, egyértelműen a Fradi szurkoló táborába.
De látom te újpest szurkoló vagy. Újpest táborba nem nézek jegyeket. Sajnos csak ennyit tudok mondani.
Próbáld meg mondjuk egy hét múlva.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem, nem! Szintén Fradi szurkoló vagyok, és a vendégszektorba kérném azt a jegyet, csak nem tudtam, hogy ez hogy működik, tehát akkor a Fradi oldalán kell keresni, köszi.
2017. júl. 10. 16:26
3/8 A kérdező kommentje:
De már látom, hogy szurkolói kártya kell, nem tudod véletlenül, hogy azt rendelni is lehet, vagy kizárólag személyesen lehet átvenni?
2017. júl. 12. 06:06
4/8 anonim válasza:
Minap olvastam, hogy még azt se tudják, hol lesz a meccs. Lehet, Szolnokra kell menni, mert hiába most újították fel az UTE-pályát, mégse felel meg az MLSZ által támasztott legfrissebb követelményeknek. Szóval gondolom, a jegyek árusítása is ezért csúszik.
5/8 anonim válasza:
Személyesen csak! Vagy a Groupamánál, vagy nem tudom, fent van a másik hely a honlapon. Ott meg tudod nézni a menetét, de ha rámírsz privátban, én is elmondom, nekem hogy volt
6/8 anonim válasza:
bocsi. nem tudtam valaszolni.
csak vannak fradistak ezen az oldalon. csak mert tettem fel kerdest, csak alig kaptam ra valaszt.
van egy erdekes link, nezzetek meg. mindjart kuldom
7/8 anonim válasza:
itt a link. a 3as es az 5os en vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__7..
ti is irjatok valami szepet
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
utolsónak: Miért nem tudsz a kérdésre válaszolni inkább? Ja, hogy te küldesz egy érdekes linket... hát nem volt érdekes.
2017. júl. 25. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!