Lancast cipő mennyire birja?
Figyelt kérdés
Most vettem 5k ért Lancast cipő t ( teremcipő ) kinek mi rola a véleménye2010. máj. 20. 21:19
1/3 anonim válasza:
Eddigi lancast cipőimmel (2 volt, 3-4 éve) fél szezont lejátszodtam. Ebbe számítsd bele az edzéseket (heti 4) és meccseket.
2/3 A kérdező kommentje:
Huhh az szép
2010. máj. 20. 21:34
3/3 anonim válasza:
Én most vettem egy LANCAS EXPEDIO II. M navy - white cipőt. Én eddig asztalitenisz edzésre Joola terem cipőket használtam, jó cipők azok is, kényelmesek, azonban egy jó barát aki többek között cipőket is árul kb 1 hónapja hozta nekem amikor jött hozzám dobozban ezt a LANCAST terem cipőt, azt mondta hogy hoztam neked egy teremcipőt, nem Joola, de jó lesz majd edzésre. Nos ez alatt az 1 hónap alatt csak jókat tudok mondani róla, könnyű - kényelmes - jó anyaghasználat - jól szellőzik. Nem úgy néz ki mint ami hamar tönkre fog menni, de majd úgy is kiderül, asztaliteniszben nagy oldalterhelést kell a cipőknek kibírnia, én nekem a Joola cipőim 2 évet kibírnak amik ennek a LANCASTnak majdnem a duplája, ezt online webshopokban 8000 Ft-ért vagy kicsivel a felett lehet megvásárolni + kiszállítási díj. Aki edzésre pl pont az említett LANCAST cipőt akarja megvenni szerintem nem fog benne csalódni, elég jó minőségűnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!