Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Magyarországon miért divat...

Magyarországon miért divat szidni a labdarúgó válogatottat?

Figyelt kérdés

Mi értelme ennek, mi ebben az előremutató, persze átlag emberektől itthon nem várom el, h céllal tegyenek valamit, de legalább valami lenne benne, mert én semmit nem látok. Folyamatosan jönnek ezzel a címeres mez-dumával, azt a címeres mezt nem érdemlik meg, amiben Puskásék, küzdöttek-hajtottak, meg egyáltalán magyarország címeres mezét, az egy kiváltság kéne, h legyen, meg kéne halni érte a pályán... Aztán jön, persze ezek a pávák csak felveszik a nagy lóvét, persze azt én is szívesen felvenném, nem vagyok h*lye (megvallja h erkölcsileg ugyanolyan romlott ő is, csak akkor nem tudom milyen változást vár? milyen alapon?), nincs teljesítményhez kötve, elgurigzának, aztán röhögnek a markukban a nagy pénzzel... nem hajtanak csak a pénz érdekli őket...

Most komolyan, mondjátok már meg, ha tudjátok mennyi jár ezért a komoly 10 meccsért 2 év alatt, és azért a néhány tét nélküliért? Még talán egy NB1es játékosnak se éri meg, mert ő is túl van fizetve itthon, nem hogy egy Dzsudzsáknak... miről beszélünk? Miért ők vannak szidva? Nem ők tehetnek róla, h ők a legjobbak az országba és ennyit tudnak. Komolyan, nem szeretem ezt az érvelést, de menjenek ki és csinálják utánuk... Azt hiszik, olyan k*va könnyű? Elérni egy lehetőségeinkhez, képességeinkhez mérten eb döntővel felérő eredményt, és utána egy kiscsapat ellen elszenvedett idegenbeli tét nélküli vereség után minden felejtve, és újra kva anyátokat? Meg ez a pávázás, Cristiano Ronaldo nem ugyanez a kategória? :D Az éllovasa ennek? És mégis talán a legnagyobb hajtás van a világon benne, úgyhogy semennyire nem határozza meg, max. az ember ízlését, meg hogy mennyire egyéniség, az, h milyen a haja, öltözködési stílusa. De benne van ez a régen minden jobb volt szöveg, azért mert 40-60 évvel ezelőtt más haj vagy bármi volt a divatos, attól még nem voltak mások az emberek, az átlag ember többé-kevésbé hasonlóan a tömeget és a divatot követő birka volt, igen valszeg az Aranycsapatba is voltak olyanok, akiknél ma ez úgy fejeződne ki, h felnyalnák a hajukat. Az ember nem változik, ennyit semmiképp. Én a focisták helyébe felmondanám a g*be az egész válogatottságot, aztán vesződjön ezzel a proli poszt-kádári országgal és a suttyó, egészségtelen, boldogtalan, önmagával és a környezetével diszharmóniába élő népével az aki szeretne, menjenek akár ők oda, és lássák meg, h a pékektől ki lehet kapni 20-0ra is, vagy kapjanak meg tényleg nb2es játékosokat, akik aztán komolyan sz*rnak az egészre esetleg és lássák, h milyen amikor nincs foci és nincs törekvés, igyekvés. Nem védem a magyar focit, mert a közállapotok tarthatatlanok és most a válogatott is lejtőn van, lehetne ennél jobb, de hogy jönnek az emberek mindehhez? Dzsudzsák pénzének az mekkora töredéke lehet amit itt kap? Tisztelni kéne ezeket a játékosokat, mert annyira rossz a focink, h egy maréknyi nemzetközi szinten elismert játékosunk van, akkor legalább őket tiszteljük, becsüljük, mert ha ők felmondanák a válogatottságot, ami csak púp a hátukon, akkor senki nem maradna. Dzsudzsák elcs*szte a karrierjét, tiszta sor, ezt én is mindig elmondom, h nagy csalódás, de eljön, akar a válogatottba, hajlandó hozzárakni azokat a kvalitásait, ami szinte egyedülálló sok tekintetben Magyarorszgáon, pl az a rúgótechnika, erre mindenki úgy osztja, mintha a tanárbácsi lenne, ő pedig a h*lyegyerek.

Az a baj Magyarországgal, h elképesztő frusztráltak és elnyomottak az emberek és ezt kb. mindenki a fociban éli ki, vagy ehhez hasonló dolgokban. Itt királynak érezheti magát, neki jár a műsor, ha ő 100ezrekért kűzd a gyárban, akkor haljanak meg ők is a pályán. Az egész rendszer bűzlik ettől a kádári uralkodó bácsi-alattvaló alá-fölérendeltségi pozíciótól, amit ott megkapnak a munkahelyükön vagy az életben az emberek 80%a, azt leverik a focistákon, kiélik abban, amikor egyszer talán ők diktálhatnak és nekik lenne joguk elvárni valamit. Egy átlagos focis posztra érkezik 10 komment, egy magyar válogatottra több száz. És vagy ezt az áporodott közmorált tükrözi, vagy ez a nyugat-felé orientálódó, cinikus, úrigyerek hozzállást, aki így a németekhez, spanyolokhoz meg a brazilokhoz tartozik, csak most így leszállt, h elmondja, h mennyire szánalmas az egész. De azt várjuk, h ebben a közegben legyen bármiféle gyökeres változás? Nem látjuk, h ugyanazon a síkon mozog a gondolkodásunk a világról, a fociról, vagy bármiről, mint ami a magyar foci általános állapotában tükröződik? Örüljenek, h volt egy eb, mert akkor megint el lehetett hinni a hamis önképet, én akkor is mondtam, h a magyar foci nem lett jobb, hanem ez egy sportsiker, amit el lehet érni, ahogy elérte Gera is az EL döntőt. Erre most megint mi van, követelőzés, hőzöngés, eb-relativizálás. Az egész magyar focit be kéne süllyeszteni, a válogatott legyen amatőr, azok a tehetséges, szorgalmas emberek akik meg ebből kitörve eljutnak Németországig, pedig foglalkozzanak azzal, ne térjenek vissza ebbe hulladék országba. Maradjon a túlfizetett, romlott, minőségtelen NB1 és az amatőr válogatott. Csodálkoznak, h pl. Bodrogi Laci kerékpáros is felvette a francia állampolgárságot? Profi sportoló lennék én se küzdenék ezekért, elmegyek egy szintemhez méltó csapatba, ahol korrekt pénzt adnak, korrekt üzlet mindkét félnek, megbecsülnek, hozom amit tudok, ha kevés vagyok akkor mindkét fél érdekében lejjebb lépek és ennyi. Nem tudok sajnos pontos számokat, de gyanítom, h a futball a klubfutballról szól, ott keresik a pénzt, a válogatott a bónusznak felel meg kb., ha nem sikerül kijutni sehova, akkor még annak se, edzenek néhány hetet együtt, egy két felkészülési mérkőzés, meg 10 fix tétmérkőzés két év alatt. Ezzel nem lehet pénzt keresni az ő szintjükön.

2017. jún. 19. 16:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

Hú mennyi kis regénykét irtatok, bele-bele olvasgattam, de azért az egészet nem olvastam végig.:)

Leirom tömören,egyszerűen: azért szidják a magyar focit, mert a magyar foci és a magyar kormány ezt érdemli, sőt ennél sokkal durvábbat érdemel(kb. amit az első irt). Úgyhogy örülj, hogy túl sok kis focib*zi van Magyarországon, kislányok sportja amúgy is! :)

2017. jún. 27. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

[link]

[link]

[link]

Kérdező: ezen mélázzál el egy kicsit!

2017. nov. 12. 04:13
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Egy fideszes csicska vagy!
2018. szept. 13. 15:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Meg jo, h igy tudod, helyettem is :D En eddig akkor ugy latszik el voltam tevelyedve mert a ketfarku kutyapartra szavaztam es egyebkent nem vagyok egyik part hive sem,de most felnyitottad a szemem, latom ki vagyok valojaban es hkva tartozom.
2018. szept. 16. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!