Szerintetek jövőre ki nyeri a bajnokok ligáját és az európa ligát labdarúgásban?
Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 21:17
1/6 anonim válasza:
A Bl-t szerintem a Real Madrid, ez a csapat megállíthatatlan Zidanal az élen. Az El-t meg hát kérdéses, lehet hülyén hangzik de én az AC Milan-ra tippelnék mert ugye ők is ott indulnak és most a nyáron bevásárólnak rendesen a kínai tulajok pénzén :)
2/6 Ney11 válasza:
Bl: Barcelona
El: Athletic Bilbao vagy Arsenal
3/6 anonim válasza:
Bl: Barca Bayern vagy Real
El: Atleti, Mu, Arsenal, Monaco
Ja
Ès en angol focis vagyok
4/6 anonim válasza:
A BL- ben szerintem, megint spanyol győzelem lesz: Real, vagy Barcelona. Az El-re sokkal nehezebb tippelni: Bilbao, Sevilla, Arsenal, MU, stb.
5/6 MrPifta válasza:
Szerintem az a csapat, amelyik megnyeri a dönntőt!
Mivel még egy selejtezőmeccset sem játszottak le, akár a grúz bajnok is lehet az.
Az Európa ligában még több mint száz csapat nyerhet.
6/6 utolsószamuRAJ válasza:
Szerintem a Bl-be a Bayern Barcelona Real vagy Juve
Európa ligabol most szerintem kiemelkedik az Arsenal és szerintem az elkövetkező években angol uralom lesz mert a Pl be 6 top csapat van és 4 indulhat a Bl be és ugye az El győzelem Bl indulást ér és szerintem az El könnyebb egy Arsenalnak mint a Pl-be oda érni az 1-4 be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!