Elkezdhetek kézilabdázni?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Nagyon tetszik a kézilabda sport, a mostani iskolámban mentem is versenyekre. Nem vagyok valami izmos alkat, de célom az lenni. 170 cm vagyok, és elég vékony.. Mindenképp szeretnék valamit sportolni, gondolkoztam a kondin is, de azért mégse olyan élmény, mint egy labdajáték. Röpizni abszolút nem szeretnék, szóval azt kérlek ne írjátok. Ugye nem késő elkezdeni? Ha nem, akkor hol/hogy érdemes?2017. máj. 26. 15:29
1/4 anonim válasza:
Persze, elkezdhetsz kézizni, sportolni nincs késő elkezdeni. Jót fog tenni a mozgás. Alkattól függetlenül is szükség van a kézilabdában a játékosokra. A nőiben egyébként sem olyan nagy a kontraszt egy átlagos nő és egy átlagos női kézis között. Többek között Görbicz és Kovacsics is hasonló magas, mint te.
Viszont a kérdés, hogy milyen szinten szeretnéd csinálni a későbbiekben. Mert a "legnagyobbak" már korábban elkezdik, ennyi idősen már valószínű nem jutsz el válogatott, még NB1-es szintig sem. Viszont csináld, én biztatlak rá, de kemény játék, erre készülj fel.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:) Igen elég kemény játék, sokan kéziznek körülöttem. Hát semmi nem lehetetlen, hátha eljutok odáig:D Mit ajánlasz, hogy kezdjem el? Nem tudom milyen egyesület indít kezdőkkel..:/
2017. máj. 26. 17:40
3/4 anonim válasza:
Ha a labdaérzéked megvan hozzá, akkor érdemes nagyobb energiákat is belefektetni. Még akármi is lehet belőle.
4/4 anonim válasza:
Merrefele laksz? én kézizek tudok neked csomó csapatot ajánlani ha van kedved. :) Pont jókor kezdenéd el,mert hamarosan indulnak a nyári felkészülések az új idényre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!