Szerintetek holnap,2017. 05.24. -én mennyi esélye van az Ajax-nak a Manchester United ellen?
Háááát, azért bátor volt egy Deákot ráverni. :DD
De közel sem lehetetlen, bármi benn lehet ebben a meccsben. Én így előre Ajax győzelmet várok, de lehet, hogy csak tizik után... Azért szurkolok neked. :D
Ajax győzelemre raktál (90 perc), vagy ajax végső győzelemre (kupagyőzelem)?
Bár egy hosszabbítás is inkább a manunak kedvezne, rutin sokat számít.
De szerintem van esélye az ajaxnak. Egyszer megéri kockáztatni, max nem lesz miből enned 😃
A manu nagyon lapos játékot mutatott az el-ben az egész szezon során. Mindenki ellen csak a legminimálisabb minimumot tudta hozni, nyögvenyelős meccseken jutottak tovább. Míg ha az ajax fiataljai jó napot fognak ki, akkor abból még nagy verés is lehet...
Sok dolognak kell összejönnie a hollandoknak, az angolok sokkal esélyesebbek.
Bár azért még mindenképp lényeges, hogyha a manu nem nyer, akkor nyista BL! míg az ajax már ott van a selejtező utolsó fordulójában mindenképp, a bajnoki 2. helyezésük miatt. Szóval kb csak a manchesteriekre nehezedik emiatt súly.
Nameg a lelki teher... lehet nem alszanak olyan jól a terror miatt. Biztos jobban megrendíti a manu játékosokat az eset, akiknek a saját városukban történt, mint az ajaxosokat.
Úgyhogy vannak lehetőségei az ajaxnak, nem kevés. De szerintem nem lesz elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!