Néha foci közben elkezd fájni a derekam csípő fölött kb 10cmrel olyan szinten hogy nem tudom folytatni a játékot. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 19:55
1/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, csak én próbálom kibírni a helyzetet és nekem nem annyira súlyos, hogy nem tudnám folytatni, viszont erre én is szeretnék választ kapni.
2/6 anonim válasza:
derékfájás az oka.
edzeni kéne, kis izom
4/6 A kérdező kommentje:
erős a hátam ezzel nincs gond
2017. máj. 23. 22:03
5/6 anonim válasza:
Nekem gyógytornász ismerősöm ezt a gyakorlatot ajánlotta: Álljunk négykézláb, a hátunk legyen egyenes. Belégzésre lassan púposítsuk a hátunkat, fenék behúz, fej lehajt, majd kilégzésre lassan ereszkedjünk le kiinduló helyzet alá, hogy homorú legyen a gerincünk, fej felfele néz, fenék kitol. Érezzük, ahogy a gerincünk és a gerinc melletti izmaink megnyúlnak. Ezt naponta kétszer pár percig kell csinálni.
Nagyjabol így néz ki: [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. máj. 24. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!