Mi alapján dől el a bajnoki cím sorsa a labdarúgó NB I-ben pontazonosság esetén?
Figyelt kérdés
Gólkülönbség, egymás elleni eredmény vagy esetleg más?2017. máj. 8. 17:47
2/5 anonim válasza:
Na, hát akkor NB1 esetén szépen sorban:
Pontszám
Győzelmek száma
Gólkülönbség
Rúgott gólok száma
Egymás ellen szerzett pontok
Egymás ellen szerzett gólok
Egymás ellen szerzett idegenbeli gólok
Fair play helyezés a bajnokságban
Ééééés most kapaszkodjatok meg: SORSOLÁS! :)
3/5 anonim válasza:
Ez a Sorsolás nem is olyan elrugaszkodott ötlet, hisz mi más lenne még? Játszanának egy külön meccset?
4/5 anonim válasza:
Hát, nemtom. Ha tényleg annyira minden csillag együtt áll, hogy 33 meccs után a fair play pontokban is egyforma két csapat, meg 3 egymás elleni meccsből azonos az egymás elleni pont és gólarány, akkor szerintem még mindig jobb lenne egy rögtönzött "bajnoki döntő" a két csapat között. Az nyilván annak kedvez, aki a szezon végén van jobb formában, de én 33 meccs után inkább a pályán akarnék kikapni, mint azon, hogy valaki nem az én csapatomat húzza egy gömbből... :D
5/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek, én is így gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!