Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lebron James el akar menni a...

Lebron James el akar menni a Cleveland-ből? és ha iga akkor hová?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát valószínű hogy elmegy Clevelandból :(

Mert ugye ő bajnok akar lenni Jordannak is megvolt a 7.-be

neki még nincs gyűrűje és ezért valószínű.

Amúgy most egyenlőre Chicago a legnagyobb esélyes.Mert John Capliari befutása edzői posztra piros pont a Chicagonak mert vele jó kapcsoltatban van James.Illetve ott játszik Rose,Noah.De még esélyes New York,és Miami is.

Amúgy ha a főcsoport döntőben esünk ki akkor most nem lenne ekkora esélye annak hogy LBJ eligazol.

2010. máj. 14. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen elakar valószínűleg el is fog és a mez számát is leváltja 23as ról 6 ra mert nem érzi magát méltónak erre számra. Jordan ugye. Azt még nem lehet tudni, hogy hova.
2010. máj. 14. 19:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem méltó?:O huh.. legalább nem beképzelt és hajt. Hát Miamiba nem kis páros lennének Wade-el.
2010. máj. 14. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Amúgy meg a f sz Mike Brown is hibás ebben hogy kétszer is úgy esünk ki a rájátszásból hogy bajnokesélyesek vagyunk.Amúgy ez lehet a legnagyobb baja szerintem.De amúgy megvan köré csinálva a csapat csak a stáb nem úgy dolgozik ahogy kéne.

2010. máj. 14. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát igen az elsőnek igaza van. És wade meg james azért is össze illik mert egyik se önző.
2010. máj. 14. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
De amúgy nyáron Miamiba nem Bosh megy?
2010. máj. 14. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Várjatok.Olvastam az Nba1.hu-n egy nagyon jó hozzászólást ezzel kapcsolatban.Azt írja valaki hogy,"hogy nem azért mond le james a 23-as számról mert Chicagoban azzal nem játszhatna?"Azért igen rendesen elgondolkodtató.
2010. máj. 14. 20:37
 8/10 A kérdező kommentje:
De még nem is biztos, hogy oda megy. Amúgy ott tényleg nem játszhat abba.
2010. máj. 14. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
De arra van a legnagyobb esély
2010. máj. 14. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:

*NEW* *YORK* *KNICKS*!!! *NEW* *YORK* *KNICKS*!!! remelem =)

Egyebkent nem volt rossz ez a Cleveland osszeallitas, karacsonykor a Lakers-t is bevertek, nem ertem miert nem tudtak bekerulni a dontobe.

2010. máj. 15. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!