Spanyol foci rajongòk, ki a kedvencetek? (csapat+ játékos ).
Hát igen, nem valami szerencsès csapat a Rayo.
Majd talán jövőre jobban megy nekik.
Kedvencem a Barcelona. Hogy miért? Mert egyrészt nagyon szépen játszanak, kevés a szabálytalanság, igazán tudnak focizni. Másrészt emberileg nagyon normálisak, csapatként összetartóak, mint egy család. Ez a Realról úgy gondolom nem mondható el.
DE!
Nagyon szeretem az Atletico-t is :) Tetszik bennük az elszántság, az, hogy nem olyan beképzeltek, mint a Real. Tetszenek a játékosok, jól játszanak. Simeonet pedig imádom!!!
Kis csapatként meg az Espanyolt bírom, szerintem ők is jól játszanak, a játékosok is szimpik.
Kedvenc játékosaim:
Barca: Messi, Neymar, André Gomes, Sergi Roberto, Umtiti
Atletico: Carrasco, Griezmann, Torres és Saúl
Espanyol: az összes Lopez, Gerard Moreno, Leo Baptistao :)
17/L
Azta, mennyi itt az Atleticos! :D
#13-as voltam :)
Èn viszont nem csìpem az Atleticot...nem azt mondom, hogy utálom, mert egyiket se utálom, de nem tetszik annyira a játèkuk.
A "nagyok "közül a Barcát bìrom, de amùgy baszk párti vagyok.Bilbao, Eibar, Sociedad, ès hát valljuk be, az Alaves sem rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!